header_image
Advanced Search
Am gasit 0 rezultate. Vrei sa incarci rezultatele acum ?
Advanced Search
am gasit 0 rezultate

Rezultatele tale de cautare

Servicii

Consultantă

Pentru a oferi servicii imobiliare profesioniste trebuie sa fii inainte de toate, un bun consultant.

Astfel, acordam intreaga noastra atentie fiecarui client,  oferindu-i servicii de cea mai buna calitate si totodata asistenta necesara incheierii unei tranzactii in cele mai avantajoase conditii pentru bugetul propus.

Nevoile clientilor au evoluat si s-au conturat mult mai bine, ei nu mai cauta numai produse si servicii, ci cauta experiente memorabile. Astazi nu mai este indeajuns sa vinzi si sa cumperi o proprietate, este necesar sa oferi mai mult: solutii pentru toate problemele si solicitarile.

Vânzări si inchirieri rezidentiale

  • Pe langa experienta in procesul de inchiriere/vanzare  noi analizam fiecare proprietate, reflectand incheierea unei tranzactii echilibrate in raport de oportunitatea alegerii locatiei, potentialul acesteia si  asteptarile dumneavoastra.

Închirieri spatii birouri

  • Decizia de a alege un sediu protrivit pentru compania dumneavoastra este foarte importanta, motiv pentru care Estate Advisers vine in ajutorul dumneavoastra cu o serie de proprietăți premium care aduc prestanța unui sediu.
  • Fiind la curent cu cererile specifice mediului de afaceri  si cu faptul ca sediul are impact asupra reputației și poziției în piata, va putem ajuta cu o selecție de proprietati care să acomodeze perfect echipa dumneavoastra.